A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулося офіційне закриття освітньої рольової гри Модель ООН у с. Гора

Дата: 03.03.2017 13:51
Кількість переглядів: 533

За підтримки Гірської сільської ради відбулося проведення освітньої рольової гри Модель ООН у Гірській ЗОШ. Учні 7-8 класів протягом трьох тижнів працювали над своїми політичними заявами й отримали серйозний досвід роботи з міжнародними правовими актами, конвенціями Організації Об`єднаних Націй та іншими нормативно-правовими документами, що регулюють взаємодію країн-учасниць найбільшої світової організація.


 

 

На офіційному закритті честь представляти резолюцію комісії з охорони навколишнього середовища дісталася учениці 7 класу Плис Марії, в цьому документі підіймалися питання щодо глобального потепління й екологічних наслідків військових дій по всьому світу.

Комітет із роззброєння та національної безпеки надав можливість учениці 8 класу Прокопчик Тетяні оголосити резолюцію, в якій підіймалися питання щодо терористичних загроз по всьому світу та були прописані можливості вирішення української та сирійської криз. Шляхом проведення голосування, абсолютною більшістю було прийняте рішення підтримати ці резолюції. Після чого відбулося офіційне закриття конференції на якому сільський голова Роман Дмитрів вручив іменні дипломи всім учасникам конференції та привітав присутніх з першою Гірської Моделлю ООН. Він висловив сподівання, що це буде прикладом для інших шкіл району.

Ця гра – міжнародна та проводиться по всьому світу. В Україні зазвичай проведення подібних ігор відбувається у великих містах, таких як Київ і Львів, але завдяки злагодженій роботі учнів, викладачів, директора Гірської школи це стало можливим і у нас.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано