A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

СІЛЬГОСПВИРОБНИКИ КИЇВЩИНИ ОТРИМАЛИ 22 МЛН ГРИВЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ

Дата: 09.10.2020 13:49
Кількість переглядів: 303

Київська область увійшла до трійки областей, аграрії яких отримали найбільші обсяги часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва з державного бюджету. Сума державної підтримки склала 22 млн грн. Повідомляють в Управлінні агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Так, станом на 1 жовтня 2020 року вже оплачено 138 заявок, поданих сільгоспвиробниками Київщини до уповноважених  банків.

Державою здешевлено 297 одиниць сільськогосподарської техніки, придбаної агровиробниками у грудні 2019 року та січні-серпні поточного року. На придбання такої техніки сільгосппідприємствами в цілому було інвестовано 105,7 млн грн. Слід зазначити, що у рейтингу  регіонів за обсягом освоєних капітальних інвестицій в АПК Київщина за січень-червень 2020 року зайняла перше місце. При цьому питома вага регіону у загальному обсязі освоєних інвестицій склала 12,1 %.

Управління агропромислового розвитку Київської ОДА звертає увагу сільськогосподарських підприємств, що заявки для отримання часткової компенсації вартості техніки та обладнання, придбаних до 1 грудня 2020 року, подаються до уповноважених  банків до 5 грудня поточного року, а заявки для отримання часткової компенсації вартості техніки та обладнання, придбаних з 1 грудня 2020 року, подаються до 1 квітня 2021 року.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано