A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Останній дзвоник для щасливців

Дата: 31.05.2019 13:46
Кількість переглядів: 447

Останній шкільний дзвінок – це перший дзвінок дорослого життя. Яскраві вишиванки, різнобарвні квіти, усмішки та сльози – так щасливці відзначали свято останнього дзвоника.
Лунко звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі вітання, і кожне людське серце відгукувалося на малиновий передзвін, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності й зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя. Із теплом і любов’ю привітали одинадцятикласників директор школи Юрій Юрійович Йовбак і сільський голова Микола Федорович Шмаюн.

До привітання зі святом приєдналися й учні школи, побажавши одинадцятикласникам щасливого та успішного майбутнього.
Цей день завжди незабутній, особливо для випускників. Саме вони прикували до себе найбільше уваги піснями, дотепними інсценівками, запальним креативним танцем та кольоровим флаєр-шоу. Юні щасливчани приєдналися до флешмобу: «Краще дерево в землі, ніж кулька в небі». Тож випускники посадили молоді деревця у парковій зоні школи. 
Закінчено школу… Попереду нове доросле життя. Бажаємо вам, шановні діти, щоб воно було світлим і радісним, повним звершень і перемог!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано