A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

відбулося чергове засідання архітектурно-містобудівної ради

Дата: 29.10.2016 13:35
Кількість переглядів: 636

Відбулося чергове засідання архітектурно-містобудівної ради при райдержадміністрації.

Засідання, в якому взяли участь 14 осіб, очолила начальник відділу містобудування та архітектури РДА Сніжана Павлова. Долучився й перший заступник голови районної адміністрації Володимир Солдатенко.

Основна мета заходу — створення сприятливого середовища життєдіяльності та розвитку населених пунктів, визначення планувальної структури та функціонального призначення території, раціонального розміщення об'єктів.

Присутні розглянули детальні плани території магазину по вул. Вишневій с.Вороньків, території земельних ділянок на провулках Ювілейний, 2, Надії, 1 та Надії, 3 с.Щасливе та території житлової багатоквартирної садибної забудови в с. Петропавлівське Вишенківської сільської ради. За результатами засідання прийняли низку рішень та пропозицій насамперед з врахуванням інженерно-технічних заходів (цивільної оборони).

У Воронькові порекомендували розробити до плану території магазину окремий розділ заходів цивільної оборони, передбачити насосну станцію протипожежного постачання та забезпечити відстань від автостоянки до будівлі магазину не менше 10 м, а також відповідну кількість машино-місць.

У Щасливому на детальному плані територій члени містобудівної ради також запропонували створити та додати до плану окремий розділ заходів цивільного захисту. Крім того, проектантам необхідно розрахувати нормативну кількість місць в дитячому садочку та школі, які потребують жителі багатоквартирного житлового комплексу, враховуючи радіус доступності, та розглянути можливість будівництва паркінгу на суміжній земельній ділянці. Важливим є й розрахунок кількості місць на автомобільній парковці та архітектурна організація об’їзду пожежних машин між будівлями та навколо них.

В с. Петропавлівське при розгляді плану запропонованих територій присутні звернули увагу на доцільність розташування пожежного поста та визначення санітарно-захисної зони.

Доопрацьовані та виправлені, із зауваженнями, всі детальні плани після затвердження до засіданнях місцевих сільських рад будуть передані до відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування