A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів

Дата: 22.12.2016 13:22
Кількість переглядів: 601

У середу, 21 грудня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів.  У роботі комісії  актину участь взяли голова райради Владислав Байчас, його заступник Іван Недогибченко, голова РДА Дмитро Воронін, заступник голови райдержадміністрації Роман Шуменко, начальник фінансового управління РДА Тамара Матяш, голови постійних депутатських комісій, сільські голови, головні розпорядники бюджетних коштів.



 

Заступник голови постійної комісії з питань бюджету та фінансів Сергій Кравченко оголосив порядок денний. Ключові питання – внесення змін до бюджету 2016 року та бюджет району на наступний 2017-й. Перше питання пройшло погодження комісії, друге  - лишили на доопрацювання. 23 грудня, перед початком сесії районної ради, на  засіданні президії і постійної комісії з питань бюджету та фінансів мають дійти до спільного знаменника.

Тамара Матяш, начальник фінансового управління, повідомила що серед змін до бюджету-2016 - це субвенція, яка коригується призначенням субвенції з державного бюджету, а також уточнення доходів на суму, що в подальшому направлять на освіту та охорону здоров’я. Субвенція з держбюджету направлена на придбання житла сім’ям загиблих воїнів АТО; допомога малозабезпеченим сім’ям, інвалідам дитинства; придбання твердого, пічного опалення  та скрапленого газу. Освітня субвенція в розмірі 753 тис грн. , медична -  3 млн. 571 тис. Також коригується податок на доходи з фізичних осіб, аби педагогічні працівники отримали виплати.

По спеціальному фонду – додаткове придбання обладнання у пологове відділення та шафи для зберігання документів для комунального медичного закладу Бориспільської районної ради «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги» .





 




 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано