A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Ще один крок до європейської освіти

Дата: 10.05.2019 13:22
Кількість переглядів: 356

Ранок для учнів ОНЗ «Щасливський НВК» розпочався по-особливому. 8 травня школа приймала гостей із королівства Данія: Kristoffer Sidenius - директора Gribskov Gymnasium і викладачів гімназії - Trine Nybroe, Asger Habekost Nielsen, Mogens Christensen.

Візит іноземних колег розпочався зустріччю з вихованцями та вчителями ліцею, які мали можливість поставити питання щодо освіти в Данії та порівняти її з українською. Учні та викладачі не тільки спілкувались живою англійською мовою, а й дізнались багато цікавого про навчальний процес, методику та інші «родзинки» датської освітньої системи. Власне дітей цікавили різні моменти: починаючи з питання «Чи мають учні кишенькові гроші?» і закінчуючи проблемою користування мобільними телефонами в школі.
Іноземні колеги охоче ділилися досвідом, та і нам було що показати. Зокрема, ми провели невеличку екскурсію школою – навчальними кабінетами та музеєм с. Щасливе. Гості не приховували захоплення дизайном та технічним оснащенням ліцею, пообіцявши перейняти деякі ідеї.
Опинившись у Щасливому у День пам’яті та примирення, датські освітяни не могли не відвідати мітинг-реквієм, присвячений річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В свою чергу, наші вихованці показали, що вони не тільки старанні в навчанні, а й чудово танцюють, співають та є небайдужими до історії свого народу.
Ми маємо надію на подальшу плідну співпрацю, обмін досвідом та нові зустрічі.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано