A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Успішні старти легкоатлетів

Дата: 07.02.2020 13:10
Кількість переглядів: 367

Вчора, 6 лютого, в легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності відбулися представницькі змагання, що зібрали багатьох відомих легкоатлетів України – відкритий чемпіонат м. Києва з легкої атлетики та чемпіонат Національного університету фізичного виховання та спорту України в приміщенні.

Срібною призеркою чемпіонату стала вихованка тренерів-викладачів з легкої атлетики Бориспільської районної КДЮСШ Михайла Савченка і Геннадія Яцюти, студентка Національного університету фізичного виховання та спорту України Анастасія Волошиненко (с. Іванків). Вона виборола нагороду на дистанції 800 м серед жінок з результатом 2:14,40.

Настя встановила особисте досягнення на цій дистанції в приміщенні та виконала норматив спортивного розряду «кандидат у майстри спорту України». Спортсменка готується взяти участь у зимовому чемпіонаті України з легкої атлетики, що незабаром відбудеться у м. Суми.

Одна з наймолодших учасниць змагань Катерина Прилепська перемогла у своєму забігу та встановила особисте досягнення на 800-метрівці (2:30,77).

 

Готуючись до чемпіонату України з легкої атлетики серед ветеранів, що пройде в цьому манежі найближчими вихідними, наші земляки Сергій Тригубенко, Сергій Іващенко, Віктор Роговий, Артем Ковтун провели «тренування з підвищеною відповідальністю» – змагались на дистанціях 1500 та 3000 м та залишились задоволені своїми результатами. Постійну підтримку участі спортсменам ветеранам надає Бориспільський районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Вітаємо Настю з високими спортивним результатом і бажаємо їй та легкоатлетам-ветеранам успішних стартів в чемпіонатах України!

 

Бориспільська районна КДЮСШ БРЦФЗН «Спорт для всіх» управління гуманітарного розвитку Бориспільської райдержадміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано