A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«У районній лікарні й асфальт кладуть, і про здоров’я дбають»

Дата: 07.07.2018 12:58
Кількість переглядів: 630

Ще на початку року районні обранці прийняли рішення в якому йшлося про виділення коштів на проведення капітального ремонту та благоустрою доріг на території Бориспільської  ЦРЛ. За два місяці впоралися з документацією:виготовленням проекту, паспорту доріг тощо. А потім близько місяця ремонтними роботами займалося КП «Благоустрій» на чолі з Андрієм Величенком. Роботи виконали якісно й швидко. На все про все пішло близько 1 млн 400 тис грн.. За ці кошти відремонтували 1 тис 800 кв м території. Частина податків з виділених бюджетних коштів залишилася у районі, адже в КП «Благоустрій» працюють мешканці наших сіл.

Чи не щодня ремонтні роботи  інспектували керівники району – голова РДА Олександр Туренко та голова райради Владислав Байчас. На їхньому контролі був кожний сантиметр нової дороги.

«Чимало років територія лікарні просто просилася, аби її впорядкували. Але коштів не було. Наразі районне керівництво всіляко допомагає нам і з матеріально-технічною базою, і з благоустроєм.  У  лікарні  за сприяння районної влади й асфальт кладуть, і про здоров’я дбають. Коли є така тісна співпраця, то й результат не забариться», - аргументує О. Щур, головний лікар ЦРЛ.

 А роботу – її видно неозброєним оком. Окрім асфальтного покриття, встановлено більше 40 лавок та біля двох десятків урн для сміття – це роботи підприємства «Бориспільмедбуд», засновником якого  є депутат райради Володимир Шаповал.

Робіт з благоустрою території районної лікарні зроблено чимало, але є ще над чим попрацювати. О. Туренко та В. Байчас пообіцяли, що посприяють, аби до холодів на території лікарні з’явилася стоянка для машин, а поки що КП «Благоустрій» займеться виготовленням проектних робіт.

Алла БОГУШ, директор районного радіомовлення   

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано