A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Чергова перемога наших спортсменів

Дата: 14.06.2017 12:57
Кількість переглядів: 524

У смт. Бородянка відбулися фінальні змагання за програмою обласної спартакіади серед жителів сільських регіонів «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація». Кращі жіночі волейбольні команди та гравці в настільний теніс розігрували медалі обласної першості. Спортсмени Бориспільського району, два тижні тому, в зональних змаганнях впевнено перемогли своїх суперників з Броварського району, і вибороли право на участь у фінальному етапі.



Бородянський фінал став для нас досить успішним. Волейболістки впевнено обіграли своїх супротивниць з Васильківського і Миронівського районів з рахунком 2:0. В третій вирішальній грі на наших жінок чекала зустріч з господарками майданчику – командою Бородянського району.

Фінальна гра була цікавою, напруженою та безкомпромісною, перевага переходила від однієї команди до іншої.

В результаті перемогу святкувала наша команда. І знову – 2:0.

В складі команди Бориспільського району чемпіонами області стали Надія Бережна , Валентина Прилепа, Лілія Маркевич, Віталіна Шкара, Анастасія Барбулат, Анна Александрова, Наталія Соколовська, Ніна Барбулат.

Одночасно розігрувалась першість з настільного тенісу. Ярославу Стрільнику (с. Вороньків) в особистих змаганнях серед чоловіків не було рівних. Він переміг всіх своїх суперників і виборов перше місце. Оксана Бабич (с. Ревне) в змаганнях жінок посіла п’яте місце.

У загальнокомандному заліку команда Бориспільщини посіла друге місце.

Команди в нагороду отримали кубки та дипломи Київської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України і Київського обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а гравці грамоти та медалі.

Щиро вітаємо з високими досягненнями наших спортсменів, бажаємо їм та їхнім родинам міцного здоров’я та нових спортивних досягнень.

За матеріалами відділу молоді та спорту Бориспільської РДА

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано