A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Завершився чемпіонат району з волейболу серед чоловічих команд

Дата: 11.03.2020 12:50
Кількість переглядів: 285

Завершився чемпіонат району з волейболу серед чоловічих команд сезону 2019-2020 років, що проходив протягом п'яти місяців в два етапи.

В змаганнях взяли участь 13 команд. Інтрига чемпіонату зберігалася до останнього туру в якому визначилися призери Вищої та Першої ліг чемпіонату За результатами першого етапу, в якому всі команди зіграли в одне коло, визначилися учасники змагань у Вищій та Першій лігах. Шість кращих команд, що увійшли до Вищої ліги, в іграх між собою розіграли звання чемпіона району. Золоті нагороди достроково виборола команда села Щасливе, срібло -  у команди села Іванків, бронзові нагороди у команди села Вороньків.

Серед команд Першої ліги перемогу святкували волейболісти з села Глибоке, ІІ місце – у команди села Чубинське, ІІІ місце – у волейболістів села Гнідин.

Від імені організаторів чемпіонату висловлюємо подяку всім гравцям чоловічих команд за участь в змаганнях і бажаємо здоров’я, наснаги та успіхів у наступних турнірах. Дякуємо всім, хто опікувався командами і надавав їм підтримку.

Управління гуманітарного розвитку

Бориспільської РДА

БРЦФЗН «Спорт для всіх»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано