A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Майданчик силових тринажерів у Воронькові

Дата: 03.11.2016 12:50
Кількість переглядів: 585

Одного осіннього ранку вороньківська дітлашня помітила, що в сільському парку з'явилися нові поки що не зрозумілі для них предмети. Яскраві, в національних жовто-блакитних тонах притягували і манили їх до себе. Яке ж було здивування у дітей, що в їхньому селі з'явились сучасні, професійні, красиві силові тренажери. Тепер не потрібно їхати в велике місто, щоб дитина змогла все це спробувати і полюбити місце свого проживання.


 

Поступово за дітьми потяглися до тренажерів і дорослі. Сповна роздивившись і забезпечивши свою цікавість обережно починають випробовувати їх на міцність та захопившись разом з дітьми виконують спортивні піруети. Вже другий тиждень майданчик силових тренажерів є центром дитячої навали. Всі з цікавістю випробовують новий майданчик.
"Чудовий спосіб дозвілля для підітків" - каже одна мама, котра привела свою дитину в парк на відпочинок.
Кожен такий майданчик, кожне поліпшення в селі, є опікою місцевої ради та безпосередньо сільського голови Яструб Н.І., яка вважає, що такі майданчики прикрашають населений пункт і з часом повинні з'явитись і в інших місцях села Вороньків. Рішення про встанволення депутатам вдалося не відразу, але сьогодні дивлячись на дітей та їхніх батьків можна впевнено сказати, що все ж таки рішення вірне.















 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано