A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні, дорогі освітяни району!

Дата: 03.10.2019 12:45
Кількість переглядів: 367

У цей гарний осінні день хочемо привітати усіх вас з професійним святом! Немає в світі людини, чия доля ніколи не перетиналася б з долею вчителя. Все життя ми з теплотою і вдячністю згадуємо своїх учителів, які допомагали нам осягати знання і життєву мудрість, причетних до наших перших перемог.

Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. В умовах суперечливого сьогодення вам все вдається. Радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Щира подяка вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і багатство душі.

Бажаємо Вам, наші дорогі, на всі роки душевної наснаги, педагогічної невтомності, вагомих здобутків у нашій незамінній і благородній справі, а ще – учнівської і батьківської шани і любові, домашнього благополуччя, миру і особистого щастя. Зі святом вас, дорогі вчителі!

Владислав БАЙЧАС, голова Бориспільської районної ради

Руслан САДРВСЬКИЙ, в.о голови Бориспільської районної державної адміністрації 

           


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано