A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У КОДА відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2016 12:34
Кількість переглядів: 613

У вівторок, 8 листопада, з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулися урочисті заходи. Привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва Київщини з професійним святом голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган, заступник начальника управління соціокультурного розвитку регіонів – начальник відділу регіональної політики Міністерства культури України Оксана Іонова, начальник управління культури, національностей та релігій Київської облдержадміністрації Ігор Подолянець.

 



Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, відповідно до Указу Президента України, нагородив за вагомий особистий внесок у розвиток культури орденом княгині Ольги ІІІ ступеня Бучанську майстриню-вишивальницю Тамару Негоду. Також керівник області вручив Почесні грамоти Київської обласної державної адміністрації за багаторічну творчу діяльність, особистий вагомий внесок у розвиток національної культури, збереження українських традицій та історичної спадщини і з нагоди відзначення професійного свята найкращим працівникам області.



«Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва. Ви ті люди, які мають почесну місію – зберегти і пронести крізь віка наші святині. Перед нами сьогодні стоїть нелегкий виклик і почати цю почесну місію потрібно саме з відновлення цінностей», – зазначив Олександр Горган.



Грамоти і подяки найкращим працівникам культури та майстрам народного мистецтва також вручили заступник начальника управління соціокультурного розвитку регіонів – начальник відділу регіональної політики Міністерства культури України Оксана Іонова та начальник управління культури, національностей та релігій Київської облдержадміністрації Ігор Подолянець.

Для учасників заходу відбувся святковий концерт за участю КП КОР «Симфонічний оркестр «Академія» та Народної академічної хорової капели імені Павла Чубинського.



 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано