A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

11 січня у Міжнародному центрі Нацгвардії майже 60 новобранців склали військову присягу на вірність Українському народові

Дата: 13.01.2020 12:29
Кількість переглядів: 525

В урочистому заході взяли також участь і представники операції «UNIFІER» Збройні сили Канади в Україні / Canadian Armed Forces in Ukraine, місцева влада, ветерани частини та батьки молодих воїнів.

«Щойно ви стали повноправними членами нашого військового колективу. Вітаю вас із знаменною подією у вашому житті та вірю в те, що ви станете справжніми захисниками Вітчизни», - привітав молодих гвардійців начальник Міжнародного центру полковник Генадій Пузанов.

Вже традиційно під час ритуалу молодий солдат Нікіта Камінський, який щойно склав присягу, освідчився коханій дівчині Анастасії та попросив її руки. І цього разу дівчина відповіла – "так".

До гвардійців зі словами подяки та привітання звернувсь  Старівський сільський голова Валерій Макаренко: «Ми пишаємось тим, що у селі Старе дислокується військова частина Національної гвардії України. Ви наша гордість та захист», - сказав він.

Після проходження урочистим маршем та спілкування командування центру з батьками новобранців, гвардійці провели «День відкритих дверей» для всіх присутніх на святі. У ході заходу гостей ознайомили з історією створення центру, його інфраструктурою, комунально-побутовими умовами проходження служби та відповіли на запитання, що цікавили

Міжнародний центр підготовки підрозділів НГУ В/Ч 3070

Світлина від Міжнародний центр підготовки підрозділів НГУ В/Ч 3070.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано