A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Обласна комісія з питань місцевого самоврядування погодила перейменування сільських рад Київської області

Дата: 15.03.2017 12:11
Кількість переглядів: 572

Під час засідання постійної комісії Київської обласної ради з питань місцевого самоврядування, децентралізації та адміністративно-територіального устрою, депутати розглянули проект рішення Київської обласної ради «Про перейменування сільських рад Київської області». Подання про перейменування сільських рад надійшло від Переяслав – Хмельницької, Іванківської, Білоцерківської та Бориспільської районних рад.



 

 

 

Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 13 Положення про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою Української РСР, затвердженого Указом Президії Верховної Ради Української РСР від 12.03.1981 №1654-Х, члени постійної комісії рекомендуватимуть на пленарному засіданні перейменувати Жовтневу сільську раду на Студениківську сільську раду Переяслав - Хмельницького району Київської області,
Кухарівську сільську раду на Кухарську сільську раду Іванківського району Київської області, Кіровську сільську раду на Кучаківську сільську раду Бориспільського району Київської області.

Також депутати клопотатимуть перед Верховною Радою України про перейменування села Глибочка Білоцерківського району на село Глибічка Білоцерківського району Київської області та про опублікування даного рішення у бюлетені «Відомості Верховної Ради України» із наступним внесенням відповідних змін до Електронного довідника «Україна. Адміністративно-територіальний устрій».

Проект Рішення буде винесено на найближче пленарне засідання Київської обласної ради.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано