A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Останній дзвоник пролунав у Мирному

Дата: 30.05.2017 12:08
Кількість переглядів: 771

В урочистому чеканні затаїлися мешканці Мирненської шкільної країни. Для них, у п’ятницю, 26 травня, пролунав останній дзвоник. За підтримки СТОВ «Старинська птахофабрика» шкільній родині вдалося «оцифрувати» цінний архів учителя-ветерана Віктора Луценка. Це неабияк підняло дух  односельців, гордість за свою малу, талановиту маленьку батьківщину. Мирненці ж  ініціювали, аби площу біля школи назвати іменем великого маестро. То свято проходило за адресою: площа Віктора Луценка, 2.



 

Цьогоріч у доросле життя мирненці проводжали лише восьмеро одинадцятикласників. За всю історії – це найменший за кількістю випуск. Але досягнень для своєї альма-матер вони надбали, ой, як багато! Розділили радість свята гості: представник Департаменту освіти і науки КОДА Віталій Заритов, директор СТОВ «Старинська птахофабрика» Сергій Міщенко, Мирненський сільський голова Оксана Коваленко, директор сільського будинку культури  Павло  Селінський.

Привітав шкільну та сільську громаду, батьків, учителів директор школи Тарас Похиль, закликавши випускників не залишати рідне село, а разом творити його історію, берегти і передавати традиції. А за досягнення у навчанні — нагороди! Їх отримав майже кожен учень, адже зумів проявити себе у спорті чи в художній самодіяльності, краєзнавчій роботі чи предметних олімпіадах та конкурсах.

С. Міщенко оголосив переможців конкурсів «Кращий учень року» та «Кращий учитель року»: цінні подарунки і премії з рук директора сільгосппідприємства отримали вчителі Наталія Сластьон, Наталія Лупан, Ірина Кузьмінська та учні Ніколь Каменєва, Василина Зленко, Надія Орловська.

Від сільської влади теж подарунок для учнів і їх наставників. Аби фіксувати всі шкільні події, сільський голова Оксана Коваленко вручила кошти для придбання  фотоапарату.

Квітами й теплими словами випускників здоровили першокласники. Одинадцятикласники ж, у свою чергу, дякували рідній школі за уроки життя і терпіння, випустивши в небо повітряні кульки, як теплі, кольорові мрії, без яких дитинства просто не буває. Подарунок від танцювального колективу «Vivat of dance», яким керує хореограф Аня Колодницька, згуртував старшокласників і малечу.

Квіти вчителям, останній дзвоник збудили в пам’яті  й свої шкільні роки. Скільки б часу не минало, але лише поряд з батьками та в стінах рідної школи ми завжди почуватимемося дітьми…




 




 




 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано