A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Дорогі земляки!

Дата: 22.08.2017 12:03
Кількість переглядів: 626

Щиросердечно вітаю вас з нашими найбільшими державними  святами – Днем Державного Прапора  та Днем Незалежності України!  Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутнє, про нашу відповідальність перед історією.

Зараз Україну, як незалежну державу, знає увесь світ. Та доля склалася так, що на наші плечі впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність.

Героїчно і самовіддано борючись, наші земляки, українці  віддають за неї  свої життя на сході держави. Виборюючи волю для прийдешніх поколінь, з прапором піднімаються на бій. З ним святкують здобуті перемоги, з ним відходять у вічність.

Наразі ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух національної самосвідомості, виховують у кожному повагу до своєї Батьківщини, до її прапора та незалежності.

 

Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу!


 

Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння!

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано