A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Київська область відправляє в зону АТО 20 вантажівок техдопомоги

Дата: 04.04.2017 11:58
Кількість переглядів: 642

7 квітня Київська область в рамках програми «Київщина-захисникам України» відправляє 20 вантажівок технічної допомоги військовим частинам в зону проведення АТО, які знаходяться на лінії фронту.
Мери міст обласного значення, голови РДА особисто доставлять у військові частини зібрану ними допомогу. До заходу також долучилися територіальні органи міністерств і центральних органів влади.

Колону очолить голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.

Технічну допомогу доставлять воїнам 72-ї механізованої бригади, 43 артбригаді військової частини з Переяслав-Хмельницького, 25 та 11-му окремим мотопіхотним батальйонам «Київська Русь» та Військовій службі правопорядку «Маріуполь».

Командир кожного батальйону надав перелік необхідної технічної допомоги, на яку потребують військовослужбовці. Зокрема, військові отримають навігаційну систему наведення вогню, ноутбуки, тепловізори, дизельгенератори, пральні машини, запчастини до військових машин та інші необхідні речі.

Вся технічна допомога передається на баланс військових частин, тому продати або в будь-який інший спосіб скористатися технікою не буде можливості.

Нагадаємо, в грудні минулого року Київська область на лінію фронту відправила 44 вантажних автобуси технічної допомоги бійцям АТО. Вантаж був доставлений безпосередньо в місця дислокації бойових частин. Це була найбільша в Україні технічна допомога надана обласними державними адміністраціями за кількістю тепловізорів, оптичних прицілів, захищених планшетів та дизель-генераторів.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано