A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОЧІКУЮТЬСЯ СКЛАДНІ ПОГОДНІ УМОВИ: СИЛЬНІ СНІГОПАДИ, ХУРТОВИНИ, ОЖЕЛЕДИЦЯ. БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!

Дата: 12.11.2016 11:57
Кількість переглядів: 534

В ніч на 13 листопада 2016 року активний циклон зумовить складні погодні умови у Київській області. Очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, утворення снігового покриву висотою 30 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

 

 

 

Київська обласна державна адміністрація закликає мешканців Київщини бути вкрай обережними під час перебування на вулиці та утриматися від поїздок особистим легковим транспортом.

Попереджаємо про високу ймовірність обмеження руху ваговантажних транспортних засобів на дорогах обласного значення. У зв’язку з цим закликаємо компанії перевізників і вантажовідправників утриматись з 12 по 15 листопада 2016 року від транспортування вантажів автомобільним транспортом.

За таких погодних умов необхідно бути максимально уважними та обережними на дорогах.  Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся мостами та естакадами, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху!

Зверніть увагу, що ті домогосподарства, опалення яких залежить від електрики, з огляду на ризики обриву електромереж, необхідно підготувати до зниження рівня струму.

Шановні громадяни! Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано