A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

МІЖНАРОДНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ

Дата: 02.08.2017 11:56
Кількість переглядів: 1024

У с. Старе Бориспільського району відкривається Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України (далі Центр). Про це на зустрічі з журналістами у міській раді розповів заступник начальника Центру по роботі з особовим складом підполковник Сергій Магдій.

 

Зі слів заступника командира батальйону Геннадія Поминального, до цього часу подібної структури у Нацгвардії України не було. На базі Центру планують проводити різноманітні тренінги та навчання за міжнародними стандартами. Для цього залучатимуть іноземних фахівців у різних галузях військової діяльності. Це і тактична медицина, ведення різних видів бою тощо. Національна гвардія отримала статус спостерігача Міжнародної асоціації країн Європи Середземного моря. Це асоціація сил жандармерії та поліцейських сил, які мають статус військової установи. Найближчим часом очікують приїзд американських фахівців, які передаватимуть свій досвід та ознайомлять з існуючими на сьогодні останніми стандартами військової справи.

Навчання проводитимуть безперервно. Кожного року затверджуватиметься програма. Військові з різних частин приїжджатимуть на певний термін та займатимуться з міжнародними фахівцями.

ЗАПРОШУЮТЬ молодих людей з усієї Київської області віком від 18 до 40 років на службу за контрактом.

ГАРАНТУЮТЬ: мiнiмальний розмір грошового забезпечення вiйськовослужбовцiв 7000 грн на мiсяць; грошову допомогу для оздоровлення (один раз на рiк); матерiальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань (один раз на рiк у межах затверджених асигнувань); щорiчну основну відпустку зi збереженням грошового та матеріального забезпечення тривалiстю вiд 30 до 45 календарних днів, залежно вiд вислуги років, та додаткова відпустка за сімейними обставинами до 10 діб; речове майно за рахунок держави (повсякденна, спеціальна форма одягу, спеціальне спорядження); право на безкоштовне та пiльгове здобуття вищої освiти у вiйськових навчальних закладах Нацiональної гвардiї України та можливiсть отримати офiцерське звання; безкоштовну квалiфiковану медичну допомогу у повсякденнiй дiяльностi та невiдкладну допомогу пiд час виконання службово-бойових завдань; забезпечення службовим житлом, постановку на квартирний облiк, можливiсть отримання житла; для водiїв: відкриття категорiй «В», «С», «D», «Е», водiя бойових машин; можливість взяти участь у заходах міжнародного співробітництва з військовослужбовцями іноземних країн; право на отримання neнciїi пiсля 25 рокiв календарної служби.

З питань працевлаштування звертатися за телефонами: +38(050) 545-13-69; +38(067) 765-67-64, +38(066) 422-26-04, +38(066) 555-14-76.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано