A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

КОРОВАЯМИ І БАРВИСТИМИ ПІСНЯМИ ВІТАЛИ АГРАРІЇВ БОРИСПІЛЬЩИНИ

Дата: 20.11.2019 11:46
Кількість переглядів: 342

Україна славиться своїми родючими землями і працьовитими людьми. І Бориспільщина – яскраве тому підтвердження: у районі працює низка успішних аграрних підприємств, і тисячі невтомних рук піднімають нове українське село.

15 листопада, напередодні Дня працівників сільського господарства, аграрії району приймали урочисті вітання в актовій залі районної ради. Трударів славили барвистими піснями у виконанні колективу «Барви України». Керівники району також підготували теплі вітальні слова – дякували за врожаї і бажали миру.

«Дякую вам за нелегку працю. Хочу побажати мирного неба, натхнення, наснаги, радості та економічного результату», – наголосив в. о. голови Бориспільської районної державної адміністрації Руслан Садовський.

Заступник голови Бориспільської райради Іван Недогибченко, у свою чергу, відзначив роботу керівників агропідприємств та згадав про нові закони, що приймає влада.

Завершальним акордом урочистостей стало вручення почесних грамот за високі трудові досягнення і вагомий внесок у розвиток аграрної промисловості та подарунків. А смачною родзинкою свята стали духмяні короваї – хліб, який невтомно плекають аграрії Бориспільщини.

IMG_5286


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано