A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні мешканці Бориспільщини!

Дата: 27.06.2018 11:45
Кількість переглядів: 471

Прийміть вітання з нагоди відзначення Дня Конституції України та Дня молоді. Основний Закон держави впродовж багатьох років незалежності слугував і слугуватиме опорою та надійним підґрунтям для демократичного розвитку й розбудови усіх складових життя суверенної соборної країни.

Шануючи Конституцію сьогодні, пам’ятаймо, що її затвердженню передувала багатовікова історія  державотворення, сучасники стали свідками народження суверенної країни, здійснення одвічного права українського народу на свободи, підкріплені ідеалами справедливості та рівності. Кожен з нас на своєму місці відповідальний перед  власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями за розвиток держави, на сторожі якої стоїть Основний Закон.

Сьогодення вимагає конституційних реформ. Цього прагне й український народ, обираючи європейський шлях розвитку. Тому важливо берегти цінності, проголошені в Основному Законі. Ми хочемо бачити Україну неподільною, сильною, процвітаючою і мирною. Лише об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати будь-які труднощі та досягти цієї мети.

Звертаємось до молодого покоління не залишатися байдужими до тих процесів, які відбуваються  в Україні. Сміливі, ініціативні й освічені, ви – сьогодення нашого краю і його майбутнє.

Миру, добробуту, здоров’я вам та вашим рідним, дорогі земляки!

Голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр ТУРЕНКО

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано