A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

НА КИЇВЩИНІ БУДЕ ПОСИЛЕНО РОБОТУ В НАПРЯМКУ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ

Дата: 14.11.2018 11:39
Кількість переглядів: 423

Під час Ради регіонального розвитку Президент України Петро Порошенко наголосив, що реформа децентралізації показала відчутні результати. «Децентралізація має стати незворотною. Чотири роки поступового впровадження довели її економічну та політичну ефективність для громад та громадян», – зазначив глава держави.

В свою чергу очільник Київської області Олександр Терещук повідомив, що КОДА посилить роботу у напрямку впровадження реформи децентралізації в регіоні.
«Президентом України поставлено перед нами задачу провести децентралізацію. І це правильно, адже це дасть можливість отримати кошти, робочі місця, землю, бюджети. Але, на жаль, поки що на Київщині створено небагато ОТГ. Тому сьогодні ми маємо значно посилити роботу у цьому напрямку», – зазначив Олександр Терещук.
За словами голови КОДА, основними векторами роботи при створенні об’єднаних територіальних громад мають бути добровільність, спілкування та роз’яснювальна робота. «Потрібно йти до людей. Їм потрібно розказати про усі переваги об`єднання і люди зрозуміють. Адже всі хочуть жити краще, господарювати на своїй землі, наводити порядок!» – підкреслив Олександр Терещук.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано