A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У районі відзначили День Збройних Сил України та День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 11:29
Кількість переглядів: 568

6 грудня у районній залі відзначили День Збройних Сил України та День місцевого самоврядування. Сьогодні ці свята, як ніколи переплелися воєдино, як вияв прагнень до миру та злагоди. На урочистості були запрошені представники органів місцевого самоврядування, військових частин, Бориспільського ОМВК. Церемонію нагородження провели Владислав Байчас, голова районної ради, його заступник Іван Недогибченко, перший заступник голови РДА Руслан Садовський та заступник голови райдержадміністрації Сергій Білецький.  Керівники району привітали  героїв сьогодення і тих, хто долаючи всі перепони, щиро допомагає їм у службі.

Подякували усім військовослужбовцям, волонтерам та депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування за патріотизм, відповідальність, самовідданість, професійну майстерність, невичерпну енергію та наснагу, побажали усіх земних щедрот та нових подвигів у благородній справі служіння Україні та її народу.
Військові, волонтери та кращі працівники органів місцевого самоврядування приймали квіти, вітання та нагороди за зразкову службу і сумлінну працю від обласної ради, районної ради і районної державної адміністрації.

З нагоди Дня Збройних Сил України подякою районного рівня відзначили  особовий склад Бориспільського ОМВК: Андрія Зарубіна, Оксану Петрук, Олександру Мойсеєнко, Вікторію Плетяну, Анжеліку Щаву. Районними Почесними грамотами нагородили Владислава Лаврика, заступника голови РДА, та Сергія Ромаскевича, головного спеціаліста з питань мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Почесної відзнаки «За заслуги перед громадою Бориспільщини» удостоєні: Віктор Сайко, депутат районної ради та секретарі сільських рад Тетяна Рожденська з Воронькова, Валентина Норець з Гнідина, Людмила Семенюк з Мартусівки, Катерина Тригуб з Сошникова, Надія Угро з Іванкова.

Почесною грамотою Київської обласної ради та цінним подарунком  нагородили депутата райради В’ячеслава Галатенка. Обласними подяками відзначено районних обранців: Миколу Мороза, Юрія Річку. Районними Почесними грамотами нагородили районних депутатів Андрія Величенка, Антона Мотрича, Володимира Шаповала, Сергія Кравченка, Вадима Марисенка, Віталія Тищука, Володимира Хворостянка, Миколу Кононенка, Анну Ільчишину. Грамотами нагородили кожну територіальну громаду у різних номінаціях.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано