A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Віншували жіноцтво Бориспільщини

Дата: 10.03.2020 11:27
Кількість переглядів: 940

Для жіноцтва Бориспільщини цьогорічне свято набуло особливого шарму. Вже в холі районної ради витав передсвятковий дух. Кожна жінка, яка прийшла на районні урочистості, отримала в подарунок квіти й солодощі. Погодьтеся, жінкам для настрою цього вже вистачить. А далі на них чекав святковий концерт, нагородження, а найголовніше - море позитиву і незабутніх вражень про які потурбувалися районна влада, управління гуманітарного розвитку РДА, солісти та художні  колективи Бориспільського районного будинку культури.

Прекрасну половину людства зі святом весни, краси, любові віншували керівники району – голова РДА Володимир Строкань та заступник голови райради Іван Недогибченко. Вони запевнили, що в нашому районі жінки займають неабиякі лідируючі позиції. Керівники схилили голову перед жінкою-керівником, перед тими , хто очолює територіальні громади, є депутатами районної ради, перед всім жіноцтвом нашого району. Очільники побажали їм повні пригорщі здоров’я і весни, світлої долі та молодості душі.

За дорученням голови Київської обласної ради В. Строкань та І. Недогибченко вручили Почесні грамоти та Подяки  - Тамарі Матяш, начальнику управління фінансів РДА, Оксані Коваленко, Мирненському сільському голові, Анні Ільчишиній, директору районного центру первинної медико-санітарної допомоги. А далі полилася ціла злива святкових нагороджень районного рівня – Почесними грамотами та іменними годинниками, Подяками та грошовими преміями нагородили та відзначили кращих жінок району: серед них вчителі, лікарі, соціальні працівники, бібліотекарі, вихователі, держслужбовці та працівники органів місцевого самоврядування. Квіти, оплески та фото на згадку про чудове свято, мов бальзам на душу, для тих, хто є першопочатком всього найпрекраснішого на цій землі.

А далі напували жіночі душі пісенними дарунками талановиті артисти Бориспільщини - Мар’яна Дмитренко, Уляна Самсі, Віталій Мартинюк, вокальний ансамбль районного будинку культури, Назарій Носенко, Тетяна та Олександр Лузани.

Алла Богуш


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано