A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Батальйон територіальної оборони Бориспільщини кращий в області

Дата: 11.10.2018 11:25
Кількість переглядів: 399

6 жовтня у м. Вишгород відбулися урочистості з нагоди свята Дня бійця територіальної оборони. В заході взяли участь всі підрозділи територіальної оборони Київської області.

Свято було започатковано за ініціативи голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана у жовтні 2017 року.  І вже другий рік поспіль відзначається у першу суботу жовтня в усіх містах та районах Київщини.

У рамках відзначення Дня бійця територіальної оборони  учасники заходу продемонстрували знання та вміння з вогневої, військово-медичної, інженерної та спортивної підготовки. У всіх без винятку дисциплінах наші бійці показали найвищі результати з виконання нормативів.

За результатами заходу батальйон територіальної оборони Бориспільщини був нагороджений кубком «Кращий підрозділ територіальної оборони Київської області».

Під час заходу відбулося вручення цінних подарунків, подяк та посвідчень військовозобов’язаним, що призначені до підрозділів територіальної оборони.

Також пройшли показові виступи дитячих та молодіжних організацій, які займаються військово-патріотичною підготовкою. Крім того, присутні мали можливість ознайомитися з найновішими зразками озброєння та бойової техніки українського виробництва.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано