A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Прем’єр-міністр закликав місцеву владу інвестувати у заходи з енергоефективності

Дата: 02.09.2016 11:24
Кількість переглядів: 680

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав місцеву владу використовувати зростання місцевих бюджетів у результаті реформи з децентралізації на заходи з енергоефективності та вирішення інших проблем громади, а не зберігати їх на депозитах у банках заради відсотків. Про це він заявив, відкриваючи засідання Уряду у середу, 31 серпня.

“Колеги, коли нам потрібно стати енергоефективними, інвестувати в інфраструктуру для створення нових робочих місць, змінювати умови навчання, лікування, не можна кошти відправляти на депозити в банки, тоді як проблеми людей залишаються невирішеними Мільярди, які мають працювати на українських громадян, деякі муніципалітети просто зберігають на постійній основі на депозитних рахунках. Інвестуйте в енергоефективність!”, – сказав Володимир Гройсман.

За його словами, такі заходи дозволять заощаджувати кошти на енергоресурсах, збільшать доходи місцевих бюджетів, а також підвищуватимуть конкурентність міст, сіл та селищ, порівняно з відсотками з депозитів, які короткочасно отримає місцева влада.

Володимир Гройсман уточнив, що в рамках децентралізації наразі на рахунках місцевих бюджетів є кошти, а також є і буде збережено ресурси Державного фонду регіонального розвитку та субвенція на соціально-економічний розвиток.

“Хочу підкреслити, що безпосередньо, в тому числі і відповідальність, лежить на органах місцевої влади”, — резюмував Прем’єр-міністр.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано