A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Творимо добро разом

Дата: 20.12.2016 11:16
Кількість переглядів: 900

Мудрі люди кажуть, якщо в дитинстві людина не допоможе пташеняті, що випало з гніздечка, й пройде повз нього, то і в зрілому віці така людина буде глухою до чужого болю. Саме тому котрий рік поспіль у Щасливському НВК проводиться акція «Твори добро».Ось і 19 грудня 2016 року, у День Святого Миколая, учні, педагоги та батьки закладу в рамках всеукраїнської акції милосердя підготували солодкі сюрпризи та відіслали посилки з подарунками для школярів багатостраждального міста Щастя, що на Луганщині.Частинку душевного тепла, найщиріші побажання здоров’я, миру, новорічні подарунки у цей день передали учні й самотнім літнім людям, які мешкають у стаціонарному відділенні Бориспільського районного територіального центру соціального обслуговування що в Ревному. Приємною несподіванкою став виступ учнів 8-го класу із новорічною виставою «Старі казки про головне».


 

Кожний мешканець центру отримав адресний подарунок із смаколиками, які з любов’ю зібрали учні початкових класів, та новорічну листівку-привітання, виготовлену власноруч.

Доброта і милосердя завжди потрібні обділеним долею людям, особливо у наш непростий час. То ж не забуваймо, що ми – люди. Проведення таких акцій дає дітям можливість осягнути те, що добрі і важливі справи творить не хтось інший, а саме вони, звичайні хлопчики й дівчатка.

Для школярів ця акція стала демонстрацією того, як за допомогою невеликого кроку можна зробити щасливішими тих, хто потребує нашої допомоги, теплоти або елементарної уваги, адже зуміти відчути біль нужденних, як власний, простягнути руку тим, хто опинився у скруті, страждає від хвороби чи байдужого оточення, можуть тільки люди з добрим, чуйним серцем.

Найбільше щастя у житті кожної людини – творити добро. Не будь байдужим і пам’ятай, що кожен милосердний вчинок – щабель сходів, що ведуть до перемоги.

Олена Микитюк









 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано