A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Смертельний коронавірус: у "Борисполі" мірятимуть температуру пасажирам з Китаю

Дата: 27.01.2020 11:09
Кількість переглядів: 286

Починаючи з 26 січня (найближчий плановий авіарейс з Китаю) в аеропорту Бориспіль розпочнеться температурний скринінг пасажирів на прямих авіарейсах з КНР. Про це повідомили у пресцентрі МОЗ у Facebook.

“Фахівці санітарно-карантинного підрозділу вже підготовлені та укомплектовані інфрачервоними термометрами”, — зазначили медики.

У Міністерстві додали, що сьогодні World Health Organization (WHO) оновила рекомендації щодо скринінгу на пунктах в’їзду в країни, в яких ще не було зафіксовано передачі нового коронавірусу.

“Попередній досвід ВООЗ показував, що запровадження скринінгу температури тіла для виявлення потенційних підозрілих випадків коронавірусу вимагав значних інвестицій та не був достатньо ефективним. Однак, під час спалаху коронавірусу 2019-nCoV більшість випадків хвороби в аеропортах було виявлено саме завдяки температурному скринінгу. Такий метод значно знижує ризик занесення збудника хвороби в країну.

Також для мінімізації ризику інфікування коронавірусом ВООЗ рекомендує звичайні методи профілактики ГРВІ” — йдеться у повідомленні.

Світлина від Трудова Слава.

 

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано