A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

відкриття виставки вихованців Катерини Поляруш

Дата: 31.05.2017 11:07
Кількість переглядів: 535

У центральній бібліотеці Борисполя відбулося відкриття виставки дитячого малюнку «Україна – Сонячна країна». На виставці представлені роботи вихованців гуртків «Творча майстерня» та «Відкриття радості» віком від 4 до 10 років, що діють на базі Гірської школи. Обидва веде Катерина Поляруш.

Катерина є членом Творчого клубу «Спілка митців Борисполя». Неодноразово брала участь у Всеукраїнських, Міжнародних мистецьких фестивалях. Вона представляє свою творчість на культурних заходах: мистецькій виставці до дня міста, на етнофестивалі «Козацька варта», на Міжнародному фестивалі ронделя «На берегах Альти» та інших.


 


 

Варто відзначити, що, за Катерининою ідеєю, виставка «Україна сонячна країна» є щорічною і присвячується саме юним талантам нашої рідної землі. Поруч з дитячими малюнками прикрасили стіни бібліотеки і роботи Катерини. Всі вони виконані в різних техніках: гуаш, акварель, змішана техніка та вітражний розпис.

Завітали на свято й привітали талановиту художницю і її вихованців директор районного будинку дитячої та юнацької творчості Світлана Галатенко, директор Гірської ЗОШ Андрій Гутовський, який сприяв організації виставки, голова «Спілки митців Борисполя», майстриня, лялькарка Олена Кравчун, громадський діяч, член «Спілки митців Борисполя» Михайло Боярко.

Кожен, хто завітав на зустріч, мав змогу взяти участь у розіграші подарунків від вихованців Катерини Поляруш і отримати листівки-щасливки, виготовлені дітками у різноманітних техніках: аплікація, кольоровий пісок тощо.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано