A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

на базі Ревнівської школи відбувся семінар вчителів 2-х класів

Дата: 03.02.2017 11:04
Кількість переглядів: 612

На порозі XXI століття закономірно постає питання про нову школу, яка створила б умови для повноцінного фізичного, психічного, соціального та духовного розвитку дитини і плекала людину, здатну будувати демократичну державу. Сучасна школа повинна допомогти учням відчувати себе впевненими на ринку праці, вміти адаптуватися до соціальних змін і криз у суспільстві, бути психологічно стійкими, розвивати здатність до самоорганізації. Це вимагає пошуку нових форм організації навчально-виховного процесу, які дозволили б забезпечити високий рівень знань учнів, уміння самостійно набувати і застосовувати їх на практиці; розвивати кожного учня як творчу особистість, здатну до практичної роботи; формувати навички пізнавальної і дослідницької діяльності, розвивати критичне мислення; формувати в учнів цілісну картину світу; грамотно працювати з інформацією тощо. Тож, питання залучення учнів до науково-дослідницької (проектної) роботи постає перед вчителям початкових класів вже з перших уроків. Враховуючи освітні запити, в січні 2017 року на базі Ревнівської ЗОШ І-ІІІ ст., відбувся семінар вчителів 2-х класів «Проектна діяльність в початкові школі».


 

Методист РМК Бриль Л.М. та директор школи Білощицька В.І. докладно розповіли як організовується проектна діяльність у початковій школі, які навички мають учні початкових класів в створенні та захисті проектів, які вимоги до учнівських проектів у початковій школі і як відбувається оцінювання.

Вчителі початкових класів Ревнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Хоменко Н.В., Чабан Н.О., Бойко Н.М. Олешко Т.М. поділилася досвідом створення проектів на уроках природознавства, виховних заходів: «Квіти в нашому житті», «Подарунок для бабусі», «Український віночок».

З метою забезпечення наступності навчання на засідання була запрошена завідувач дитячого садочка Гуменюк Т.С.

В ході подальшого обговорення були розроблені методичні рекомендації щодо створення проектів на уроках в початковій школі для подальшого застосування у роботі.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано