A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

З ПОЧАТКУ РОКУ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ УКЛАДЕНО 26 АГРАРНИХ РОЗПИСОК

Дата: 03.07.2018 11:02
Кількість переглядів: 502

З 2018 року роботу Проекту «Аграрні розписки в Україні», що здійснюється Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC, Група Світового банку), було поширено на всю Україну. Лідером з видачі аграрних розписок серед нових регіонів стала Київщина. Місцеві господарства цієї весни видали 26 аграрних розписок на загальну суму 135 млн. грн. Це переважно фінансові аграрні розписки. У заставу передано майбутній урожай пшениці, кукурудзи, ріпаку, соняшнику та сої.

Довідково 

Аграрна розписка – новий інструмент, який допоможе аграріям отримати доступ до фінансових та матеріально-технічних ресурсів під заставу майбутньої сільгосппродукції. За своєю суттю, аграрна розписка – це угода між сільськогосподарським товаровиробником (позичальником) та кредитором (дистриб’ютором, постачальником, зернотрейдером, банком).

В залежності від умов розрахунку розписки можуть бути фінансові та товарні. За фінансовою розрахунок відбувається грошима, за товарними – частиною зібраного урожаю.

Порядок оформлення, видачі, обігу, виконання, реєстрації аграрних розписок визначається Законом України «Про аграрні розписки».

Департамент агропромислового розвитку Київської ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано