A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Спортсмени з Щасливого вибороли право представляти Київщину в зональних Всеукраїнських змаганнях клубу «Шкіряний м’яч»

Дата: 14.05.2019 10:59
Кількість переглядів: 473

9 травня на футбольних полях Опорного навчального закладу «Щасливський навчально-виховний комплекс «ліцей – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - дитячий садок» Бориспільської районної ради Київської області відбулися зональні обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч». 
Учасниками змагань такого рівня цього року буди команди із м. Бориспіль, Бровари, Славутич, а також з команди гравців Броварського, Обухівськогго. Бориспільський район на цьому турнірі представляла команда ОНЗ Щасливський НВК гравців 2006 року народження (Віктор Олександрович Варениця). Саме ця команда і стала переможцем змагань.

А вже через 2 дні – 12 травня ця ж команда у м. Богуслав виборола І місце у фінальних обласних змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч», змагаючись за першість з представниками Васильківського, Яготинського районів, та міст Буча, Біла Церква, Богуслав. Впевнено подолавши у фінальній грі команду м. Біла Церква з рахунком 2:0, щасливчани вибороли право представляти Київщину в зональних Всеукраїнських змаганнях клубу «Шкіряний м’яч».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано