A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«НЕМАЄ ЗАГАДКИ ТАЛАНТУ – Є ВІЧНА ЗАГАДКА ЛЮБОВІ»

Дата: 24.10.2019 10:57
Кількість переглядів: 408

Під такою назвою в ОНЗ Щасливський НВК відбулася літературна зустріч із поетесою Бориспільщини Ніною Ігнатенко, яка зачарувала всіх присутніх у залі вмінням майстерно й невимушено торкнутися душі кожного своєю поезією, в якій розкривається краса і велич рідного краю, любов до українського народу, прожиті й пережиті хвилюючі події, гірко-солодкі спогади про далеке дитинство, філософські роздуми про високе призначення і сутність людського буття.

Поетичне слово і пісня крокують поруч все життя у родині Ігнатенків. Адже композитор Іван Ігнатенко (чоловік поетеси) написав близько двадцяти пісень на слова своєї дружини. Тож у їхньому виконанні прозвучали пісні «Любов не буває колишня», «Нам село призначає побачення», «Б’ються голуби в моє вікно».

«Вишивання, музика і поезія – це триптих моєї душі », - так поетично сказала українська Мадонна про свої захоплення. Представлені вишиті роботи пані Ніни вразили не лише майстерністю, а й красою барв у ниточках.

Влучність поетичного слова, різнобарв’я вишитих робіт, зворушливі мелодії пісень ще довго будуть приємним спогадам для кожного присутнього у залі.

Музичне вітання «Сто відсотків щастя » подарував сім’ї Ігнатенків юний вокаліст Лісовий Матвій. А вчителі та учні подякували творчому дуету за можливість доторкнутися до неповторного і побажали, щоб ніколи не пересохло джерело їхньої творчості, а своєю живущою водою продовжувало зцілювати душі і серця всіх, хто їх слухає.

Світлина від Alena  Penzay.Світлина від Alena  Penzay.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано