A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Дорогі земляки! Шановні жителі Бориспільщини!

Дата: 20.02.2019 10:56
Кількість переглядів: 396

Сьогодні, 20 лютого 2019 року, у 5-ту річницю Революції Гідності, ми разом з усією Україною та всім світом схиляємо голови перед безсмертним подвигом Героїв Небесної Сотні – тими, хто віддали своє життя за вільну, соборну та європейську Україну.

Єдине, чого прагнули серця найдостойніших синів та дочок нашої держави – учасників Революції Гідності – це повернення України до Європи. Самовідданою була національна боротьба народу за європейські цінності, за свободу, за демократію.

У ті доленосні історичні події Бориспільщина згуртовано підтримувала учасників Євромайдану 2013-2014 років, брала активну участь в протистоянні «тітушкам», «беркутівцям» та проросійському режиму Януковича.

За ініціативи громадських активістів в с. Гнідин встановлено пам’ятник Герою України, активісту Євромайдану, Юрію Вербицькому. В с. Мирне облаштовано фотостенд зі світлинами Героїв Небесної Сотні. В кожному селі відкрито Дошки пошани зі світлинами земляків – учасників Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил.

Священною є пам’ять про борців за свободу та незалежність України і надзвичайно важливою – реалізація реформ, що запроваджуються високопрофесійною командою державних та громадських діячів на чолі з Президентом Петром Порошенком. Маючи амбітні плани та потужну підтримку з боку Євросоюзу та країн-членів НАТО, ми щоденною працею демонструємо, що жертви Небесної Сотні були недарма, що Україна впевнено крокує в майбутнє європейським шляхом.

Тому з гордістю і вдячністю віддаємо шану тим, чия самопожертва стала запорукою перемоги Революції Гідності, торжества незламного українського духу над підступними, але невдалими спробами Московії упокорити український народ.

Зберігаючи відданість ідеалам гідності та свободи, ми повинні утверджувати національну єдність, розбудовувати демократичну сильну і процвітаючу країну, не зупинятися на півдорозі та вірити в європейське майбутнє України.

Слава Героям Небесної Сотні!

Слава Україні!

 

Голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр ТУРЕНКО

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано