A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У Бориспільській ЦРЛ оновлене травматологічне відділення

Дата: 14.02.2017 10:52
Кількість переглядів: 571

Відбулася презентація відремонтованого травматологічного відділення Бориспільської центральної районної лікарні.
У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Дмитро Воронін, керівник апарату РДА Ірина Тур, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, заступник міського голови Людмила Пасенко, головний лікар ЦРЛ Олександр Щур, завідуючий травматологічного відділення Віталій Венгрін, депутати районної та міської рад, медичний персонал, представники ЗМІ.




 

Нагадаємо, що ремонтні роботи в травматологічному відділенні тривали з 11 квітня 2016 року. За цей час будівельники відновили підлогу, двері, стелі, «освіжили» стіни, встановили більш потужне освітлення, замінили вікна.

Загальна вартість робіт становила 1 мільйон 200 тисяч гривень. 786,4 тис грн — на ремонт, решта коштів — на придбання ліжок та медичного обладнання. Фінансування здійснювалося за рахунок районного бюджету.

Сьогодні у травматологічному відділенні нараховується 40 ліжок: 30 травматологічних та 10 нейрохірургічних. Серед пацієнтів не лише місцеві мешканці, а й жителі Києва. Вони відзначають, що умови перебування у стаціонарному відділенні, дійсно, покращились. Лікарі, у свою чергу, висловлюють щиру вдячність представникам місцевої влади за увагу до нагальних проблем лікарні.



 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано