A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулася презентація книги «Фронтовий альбом»

Дата: 16.02.2017 10:47
Кількість переглядів: 525

У приміщені Гірської ЗОШ відбулася презентація книги «Фронтовий альбом» відомого в Україні фото-журналіста газети «Голос України» Олександра Кліменко.Автор поділився своїми враженнями та роздумами про війну на Сході України. За кожною фотографією трагічна і водночас героїчна історія українських вояків. За кожною фотографією, поєднання того, що у звичайному житті зазвичай не поєднується: заграва сонця і спалахи артилерійських залпів, стигла пшениця і броньовані танки, яскраві польові квіти і брудна військова техніка, залишки мирного життя і запеклий бій. У кожній фотографії - життя і смерть.


 

Учасник АТО Михайло Трейдуб, який потрапив на війну під час першої хвилі мобілізації розповів про те, що особисто побачив і пережив на війні…

Крім учнів старших класів, у заході взяли участь мешканці Гори: учасники АТО - Віктор Чорновіл, Михайло Трейдуб, Сергій Майборода, представники Велико-Олександрівськові сільської ради.

Автор книги Олександр Кліменко подарував декілька примірників книги Гірській ЗОШ, Гірській сільській раді, дитячому садочку «Берізка», а також сільській бібліотеці.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано