A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«Старинська птахофабрика» підвищила орендну плату пайовикам

Дата: 23.06.2017 10:39
Кількість переглядів: 2066

СТОВ «Старинська птахофабрика» вже не один десяток років є найбільшим сільськогосподарським підприємством Київщини. Окрім виробництва якісного інкубаційного яйця, одним з напрямів діяльності підприємства є рослинництво. До складу СТОВ «Старинська птахофабрика» входить приватне підприємство «Агрофірма «Веселинівка», що спеціалізується на обробленні земель сільськогосподарського призначення та вирощуванні різних сільгоспкультур.


 

 

 

Станом на початок 2017 року підприємство має в обробітку 6030 гектарів землі, що розташовані в межах семи сільських рад трьох адміністративних районів Київщини (Веселинівська, Масківецька, Подільська, Волошинівська сільські ради Баришівського району; Мазінська сільська рада Переяслав-Хмельницького району; Старівська та Мирненська сільські ради Бориспільського району).

Підприємство має 2570 договорів з орендодавцями землі та сумлінно виконує свої договірні зобов’язання. Минулого року орендна плата за пай становила 2500 грн або ж 1 тонну зерна (500 кг пшениці та 500 кг кукурудзи). Цього року прийнято рішення підвищити суму виплати орендної плати до 5500 грн за пай або ж 1,5 тонни зерна з можливістю видачі авансової орендної плати. Не забуваємо також і про збільшення виплат відповідно до коефіцієнту оцінки вартості землі. Договори оренди укладаються на 7 років та реєструються в Державній реєстраційній службі. Ми працюємо з дотриманням усіх норм чинного законодавства, прозоро та відкрито, сплачуємо податки до державного та місцевих бюджетів.

Звертаємо увагу власників паїв, що договори оренди, які укладаються менш ніж на 7 років, не підлягають реєстрації у Державній реєстраційній службі, а тому орендодавець наражається на ризики недобросовісного виконання орендарем своїх договірних зобов’язання.

СТОВ «Старинська птахофабрика» закликає власників земельних паїв зважено підходити до питання оренди та працювати з орендарями, які дотримуються норм закону та сумлінно виконують свої договірні зобов’язання.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано