A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Дорогі учні, вчителі, батьки!

Дата: 02.09.2019 10:24
Кількість переглядів: 344

Щиро вітаємо Вас із Днем знань та початком нового навчального року! Цей день - хвилюючий та відповідальний для кожного із нас. Нехай цей навчальний рік вкотре відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

У цьому році в розвиток освітніх закладів район вклав понад 21 мільйонів гривень. Для нас розвиток освіти на Бориспільщині завжди є і буде пріоритетом, адже якісна освіта й виховання сьогодні – найкраща інвестиція в майбутнє і нашого району, і нашої держави. Тому з усією теплотою серця висловлюємо слова подяки за щоденну напружену працю вчителям, викладачам, вихователям та всім освітянам. Дякуємо за відданість та професіоналізм, щоденну працю і за все, що Ви робите для підвищення якості нашої освіти, виведення її у європейський простір. Без вчителя освіти не існує. Сьогодні Ви з любов`ю та відповідальністю знову прийшли до шкільних класів. Щастя Вам, міцного здоров`я, натхненної праці та творчих успіхів!

Дорогі школярі, вітаємо вас з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань. Зичимо вам  досягти своєї мети у житті та високих навчальних здобутків. Зі святом вас!

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС

В.о. голови Бориспільської РДА Руслан САДОВСЬКИЙ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано