A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Про скасування посилених сертифікатів

Дата: 21.03.2017 10:24
Кількість переглядів: 595

Броварська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області звертає увагу, що Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі – АЦСК ІДД ДФС) на головній сторінці офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД ДФС у розділі «Новини» за посиланням http://www.acskidd.gov.ua/newsповідомив наступне.


 

З метою пришвидшення надання послуг електронного цифрового підпису та розвантаження телефонної лінії АЦСК ІДД ДФС інформуємо про можливість скасування посилених сертифікатів за електронним запитом. Такий варіант скасування посиленого сертифіката є найшвидшим та не потребує заповнення паперових документів та відвідування представництва АЦСК ІДД ДФС.

Для цього необхідно використовувати надійний засіб електронного  цифрового підпису ІІТ «Користувач ЦСК-1» (http://www.acskidd.gov.ua/korustyvach_csk), який безкоштовно надається усім клієнтам АЦСК ІДД ДФС.

Детальну відеоінструкцію щодо скасування посилених сертифікатів шляхом подання електронного запиту можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=VJ8ndV-0jIs.


 

Разом з цим повідомляємо, що скасувати посилені сертифікати також можливо у представництвах АЦСК ІДД ДФС, у тому числі, з одночасним формуванням нових посилених сертифікатів. Для цього комплект реєстраційних документів необхідно доповнити Заявою про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа, яку розміщено на головній сторінці офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД ДФС у розділі «Блокування, поновлення, скасування сертифікатів» за посиланнямhttp://www.acskidd.gov.ua/blokuvannya.

Броварська ОДПІ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано