A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У КОДА ОБГОВОРИЛИ СТАН ГОТОВНОСТІ УСТАНОВ ОБЛАСТІ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

Дата: 30.07.2019 10:23
Кількість переглядів: 393

Під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна відбулася он-лайн нарада з головами РДА і ОТГ, а також міськими головами. В заході взяли участь заступники голови Київської облдержадміністрації, керівники структурних підрозділів ОДА, керівники інспекції Держенергонагляду в Київській області та керівники АТ «Київоблгаз».

У ході роботи присутні обговорили проблемні питання щодо стану готовності галузей господарського комплексу Київської області до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 року та шляхи їх вирішення; підписання актів стану готовності теплового господарства; стану підготовки автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення до експлуатації; підготовки закладів освіти до нового 2019/2020 навчального року.

Михайло Каренович наголосив на значимості відповідальної підготовки до опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2019/2020 року та дав відповідні доручення.

«Для мене це вкрай важливе питання і я буду його особисто контролювати. Не хочу потім мати проблемних ситуацій і форс-мажорів. Я готовий завжди допомагати, підтримувати та підключатися, але кожен повинен зробити свою чітко визначену роботу. Ми маємо в цьому консенсусі вибудували нашу співпрацю»,- підкреслив Михайло Бно-Айріян.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано