A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Гнідинська ЗОШ з новими вікнами

Дата: 15.09.2016 10:22
Кількість переглядів: 655

У Гнідинській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика завершилася заміна вікон на енергозберігаючі. Цей проект реалізований відповідно до «Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) у Бориспільському районі на 2013-2018 роки». А кваліфіковані і працьовиті будівельники із ПрАТ «БКБМ», очільник якого Ігор Володимирович Шалімов, протягом серпня демонтували і встановили 196 вікон. Відповідальний за проект Олександр Валерійович Чупира разом із завгоспом школи Володимиром Григоровичем Маринченком щоденно особисто контролювали якість виконаних робіт.
А бригада монтажників, яких дирекція школи назвала «людьми -машинами» за неймовірну витримку і професіоналізм, підтвердили високий імідж будівельної компанії.
Паралельно з ними якісно приводили в належний стан внутрішні відкоси вікон муляри-штукатури Василь Михайлович Любка (працював і вдень, і вночі), Людмила Миколаївна Ковтун, Євгеній Олександрович Степанов. Їм допомагали робітники з бригади Олега Стефановича Саламахи, що давно опікуються Гнідинською школою, муляри-штукатури Неля Леонідівна Ніщімна, Володимир Васильович Чорний, Олександр Миколайович Дишлюк.
  А зовнішні штукатурні роботи, віртуозно на висоті, нагадуючи альпініста, виконував Євгеній Петрович Лисенко. Всі будівельники отримали Подяки дирекції школи.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано