A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Звернення військового комісара Бориспільського ОМВК Анатолія Стуженка до мешканців міста та району

Дата: 27.09.2016 10:21
Кількість переглядів: 657

Шановні жінки, матері, бабусі, сестри! Над Україною зійшлися чорні хмари війни. На землю, де народилися ми, наші діти та наші батьки, прийшов лютий ворог, який називався братом…
Ніхто й гадки не мав, що кров’ю та сльозами заливатимуть безмежні простори неньки-України.

Сьогодні багато дружин, матерів і сестер взяли в руки зброю і разом з чоловіками, ризикуючи власним життям, захищають Батьківщину на передовій, збирають матеріальну допомогу як волонтери, доглядають в госпіталях поранених, наполегливою службою допомагають Збройним Силам України, визволяють наших побратимів з полону, безстрашно возять продукти туди, де палає війна. Збирають останні копійки, щоб допомогти хлопцям, які повернулися з війни, стати на ноги… Тому сподіваюсь і знаю, що ви з розумінням поставитесь до своїх чоловіків, які йдуть на військову контрактну службу, не будете відмовляти своїх дітей від строкової служби, бо вони — воїни, захисники Вітчизни.

Ніхто не змусить нас стати на коліна. Ми народилися на цій хліборобній землі, ми тут живемо, народжуємо дітей, шануємо старість, возвеличуємо Героїв. І тільки нам, мужньому та волелюбному українському народу, бути господарями на своїй землі. Дай вам Бог міцного здоров’я, мудрості та терпіння, бо ви для нас — найдорожчі у світі.

З повагою військовий комісар Бориспільського ОМВК підполковник А.І.Стуженко


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано