A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

відбудеться 28 сесія Бориспільської районної ради VІІ скликання

Дата: 19.02.2019 10:21
Кількість переглядів: 628

21 лютого  2019 року об 11-й годині у великій залі засідань відбудеться 28 сесія Бориспільської районної ради VІІ скликання. На розгляд сесії  запропований такий порядок денний:

 

1,Про підсумки виконання  «Програми соціально-економічного та культурного розвитку  Бориспільського району за 2018 рік»  

2.Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2018 рік.

3.Про прийняття Бориспільською  районною радою медичної субвеції

4.Про передачу проекту «Будівництва лікувального корпусу Центральної районної лікарні по вул. Котляревського,1 у м. Бориспіль Київської області» з комунальної власності територіальних громад сіл Бориспільського району Київської області в комунальну власність територіальної громади міста Бориспіль Київської області.

5.Про надання згоди Комунальному підприємству Бориспільської районної ради Київської області «Бориспільської районна аптека» на вхід в склад засновників та затвердження його Статуту в новій редакції.

6.Про передачу транспортного засобу з балансу КП Бориспільської районної ради «Благоустрій» на баланс КП Бориспільської районної ради «ЗУБР»

7.Про надання згоди на здійснення безоплатної передачі до державної власності комунального майна, власником якого є територіальна громада сіл Бориспільського району

8.Про передачу на баланс КНП «ББЛІЛ» нерухомого майна з балансу КНП БРРКО «БРРЦПМСД»

9.Про погодження на передачу земельних ділянок Бориспільській міській раді/

10.  Про реорганізацію Комунальної установи Бориспільської районної ради Київської області «Бориспільський районний організаційно- методичний центр народної творчості» шляхом приєднання до Комунального закладу Бориспільської районної ради Київської області «Бориспільський районний будинок культури»

11. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Бориспільської районної ради Київської області від 13.02.2018 № 287-18-VII «Про реорганізацію Комунальних установ «Бориспільський районний організаційно- методичний центр народної творчості» і «Районний методичний кабінет» шляхом злиття в Комунальний заклад «Бориспільський районний організаційно-методичний центр закладів освіти і культури»

 12. Про внесення змін до «Програми сприяння діяльності Бориспільського управління Державної казначейської служби України Київської області в казначейському обслуговуванні бюджетів та установ Бориспільського району на 2017-2019 роки»

13. Про внесення доповнень до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бориспільського району на 2019 рік»

14. Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2018№ 413-27-VIІ «Про районний бюджет Бориспільського району на 2019 рік».  

15. Різне

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано