A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Прокуратура повернула майже тисячу гектарів мисливських угідь Гнідинській сільській раді

Дата: 27.09.2016 10:16
Кількість переглядів: 628

Бориспільська місцева прокуратура встановила, що одне з товариств займається веденням мисливського господарства з порушенням Закону.

Зокрема, воно використовує 976,6 га мисливських угідь в адміністративних межах Гнідинської сільської ради Бориспільського району без погодження з усіма власниками земельних ділянок.

За вказаним фактом прокуратура в інтересах держави пред’явила позов про визнання незаконним і скасування рішення та визнання недійсним договору про умови ведення мисливського господарства.

Рішенням Господарського суду м. Києва позов Бориспільської місцевої прокуратури задоволено, рішення Київської обласної ради «Про закріплення мисливських угідь на території Київської області» визнано незаконним та скасовано в частині передачі мисливських угідь площею 976,6 га в адміністративних межах Гнідинської сільської ради земель у користування.

Крім того, визнано недійсним укладений між Київським обласним по місту Києву управлінням лісового та мисливського господарства та товариством про умови ведення мисливського господарства.

ДЖЕРЕЛО: http://kobl.gp.gov.ua/

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано