A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Щасливський НВК нагороджений Дипломом та Золотою медаллю Міністерства освіти і науки України

Дата: 21.03.2017 10:13
Кількість переглядів: 656

Заходом, що об’єднує учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості національної освіти, розвитку міжнародних освітніх і науково-технічних проектів, надає можливість обмінятися досвідом, думками, контактами для подальшої співпраці,традиційно є Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти».



Організаторами виставки є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України.

Цьогорічна Восьма міжнародна виставка працювала 16-18 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва.Захід об’єднав тих, хто прагне до вдосконалення професійної компетентності, до обміну новими рішеннями й розширення співпраці, контактів, зібрав 796 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу: Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Китаю.

Так, свої здобутки представляли понад 100 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ із них 17 – закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій та 545 – загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, обласних і міських органів управління освітою.

У межах виставки проходило нагородження переможців рейтингових виставкових конкурсів. Дипломом Міністерства освіти і науки України, НАПНУкраїни та Золотою медаллюу номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота» відзначено Щасливський навчально-виховний комплекс «ліцей-загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів».

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано