A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Мінрегіон: 110 волонтерів Корпусу миру США працюватимуть в об’єднаних громадах

Дата: 18.10.2019 10:02
Кількість переглядів: 333

16 жовтня 2019 року 110 американських громадян склали присягу і офіційно стали волонтерами Корпусу миру США в Україні. Впродовж двох наступних років вони працюватимуть в об’єднаних громадах. Волонтери допомагатимуть органам місцевого самоврядування підвищити організаційну спроможність, розвинути проектний менеджмент та налагодити взаємодію з партнерами.

 

 

«Останні п’ять років Україна йде шляхом розвитку спроможності громад. Для нас важливо, щоб у громадах не зникало прагнення саморозвиватися, зростала здатність ефективно вирішувати усі питання місцевого значення, формувалося вміння якісно комунікувати з жителями, з бізнесом, з міжнародними партнерами. Впевнений, ваша допомога дозволить втілити усе це швидше і якісніше. Я дякую, що ви наважилися залишити свої домівки і приїхали в Україну, щоб допомогти нам, поділитися своїми знаннями. Це для нас дуже важливо», - звернувся до волонтерів заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода.

 

 

Представник українського Уряду також закликав представників об’єднаних громад створити усі необхідні умови для роботи волонтерів і скористатися шансом отримати додатковий досвід і знання зі співпраці з ними.

 

 

«Я знаю, що через два роки громади, де працюватимуть волонтери, матимуть унікальний досвід, який можна буде тиражувати по всій країні. Це шанс для громад стати більш успішними. Але це й відповідальність. Вірю, що після роботи в Україні, у ваших громадах, ці дівчата і хлопці повертатимуться додому з найкращими спогадами про нашу країну і наших людей», - звернувся В’ячеслав Негода до представників громад.

 

 

Волонтери працюватимуть в громадах рамках проектів «Розвиток громад», «Молодіжний розвиток» та «Викладання англійської як іноземної».

 

 

 

 

 

Інформаційні матеріали Кабінету Міністрів України можуть бути використані журналістами, які висвітлюють відповідну тематику, на їх розсуд. При публікації прохання робити посилання на джерело.

 

 

З повагою

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано