A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні, чарівні жінки Бориспільщини!

Дата: 07.03.2017 09:59
Кількість переглядів: 644

Віки й тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю і красою. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас скрізь й повсякчас. І доки існує світ, ми не перестаємо схилятися перед жіночим покликанням дарувати життя і наповняти його високим змістом любові, добра і краси.

Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний та культурний розвиток Бориспільщини,  всієї країни.


 

Жінки генетично створені для захисту миру, сім’ї, дітей і своїх родин. І у наш час, коли вирішується доля України, ваша роль у суспільстві стала ще більш важливою.


 

Ми, чоловіки, не можемо собі уявити своє життя без жінок, здатних розділити труднощі, втішити добрим словом і дати пораду. В цей день, ми хочемо одного, щоб кожна з вас відчула безмірну вдячність за любов, теплоту, розуміння і підтримку.


 

Зичимо, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно й затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина. Міцного здоров’я вам та Божого благословення!

  


 

Владислав БАЙЧАС, голова Бориспільської районної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано