A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ВІДКРИТИЙ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ЮНАКІВ

Дата: 24.02.2020 09:58
Кількість переглядів: 324

У затишному спортивному залі села Мирне, де здається ніколи не перестає вирувати спортивне життя, у суботу 22 лютого відбувся відкритий турнір Бориспільської районної КДЮСШ з волейболу серед юнаків 2006 року народження і молодших присвячений подвигу учасників Революції гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні. Учасники турніру на відкритті, хвилиную мовчання вшануванували загиблих Героїв.

У змаганнях взяли участь чотири команди – вихованці тренерів-викладачів районної КДЮСШ Григорія Орловського (с. Мирне), Тетяни Хруль (с. Старе), Наталії Соколовської (с. Головурів) та команда ДЮСШ Баришівської ОТГ.

Турнір проходив за коловою системою, тож кожна команда зіграла з всіма своїми суперниками. У доволі рівних безкомпромісних іграх І місце в турнірі виборола команда юнаків з ДЮСШ Баришівського ОТГ. На ІІ місці розташувались господарі майданчику – команда учнів Мирненської ЗОШ.

ІІІ місце у юнаків із села Головурів, а четвертими опинились гравці з села Старе.

Всі команди показали доволі змістовну, цікаву гру і в кожній з них сяяли юні волейбольні зірочки, що розпочинають свій спортивний шлях.

Команди – переможець та призери турніру були нагороджені кубками та дипломами відповідних ступенів. А всі гравці команд-призерів та учасників змагань отримали грамоти та медалі відповідного гатунку.

Взагалі, всі учасники змагань були задоволені турніром. Гравці залишали майданчик з посмішками та з добрим настроєм поверталися додому.

Організаторами змагань були Бориспільська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа за вагомої підтримки Бориспільського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

 

Управління гуманітарного розвитку

Бориспільської РДА

Бориспільська районна КДЮСШ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано