A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«ББЛІЛ» ПОЧАЛА ПРИЙМАТИ ХВОРИХ НА COVID-19: БРАКУЄ МЕДИЧНОГО ПЕРСОНАЛУ

Дата: 23.10.2020 09:57
Кількість переглядів: 501

У Бориспільській лікарні розпочало роботу інфекційне відділення № 2 на 45 ліжок, куди госпіталізуватимуть хворих із важкою формою захворювання на COVID-19. Про це повідомив головний лікар КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Олександр Щур.

«На два-три тижні забезпечені ліками та засобами індивідуального захисту. Ми були готові до цього», – повідомив Щур і додав, що медики також уже готують список щодо потреб.

Що стосується кисню, то, за словами головного лікаря, «він буде на кожне ліжко, за необхідності».

Також, за потреби, у «ББЛІЛ» готові відкрити ще одне відділення. Проте найбільш болюче питання – персонал.

«Якщо на одне відділення людей знайшли, при цьому є проблеми з молодшим медперсоналом, то на інше відділення – зробити це дуже складно. Лікарі та медичні сестри, на жаль, працювати не хочуть», – наголосив Щур.

Він зауважив, що «ББЛІЛ» уже включено до переліку лікарень, які надають стаціонарну допомогу хворим на COVID-19, а це означає, що медики, які працюватимуть із хворими, отримають по 300% доплати.

«Доплати лікарям та медичним сестрам будуть. У середньому 15-16 тис. грн. отримуватиме молодша медсестра, а лікар – орієнтовно 22 тисячі», – повідомив Щур.

Інформацію про пошук молодшого медичного персоналу також розмістили і в соціальних мережах. Зарплату обіцяють у розмірі 17 тис. гривень, а в умовах роботи вкаазано: офіційне працевлаштування, повний соціальний пакет.

За детальнішою інформацією можна звернутися за телефоном відділу кадрів КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування»: (04595) 5-20-43.

Інф. "ТС"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано